AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan enginar almak

Kahve falında pazardan enginar almak

Kahve falında pazardan enginar almak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında pazardan enginar almak gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Kahve falında pazardan enginar almak kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında enginar bahçesi görmek yeni bir işe gireceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında enginar dikmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında enginar ağacı görmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil enginar görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında enginar almak size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bahçede enginar görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına inanılır.

Kahve falında enginar tarlası görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir