AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan mantar almak

Kahve falında pazardan mantar almak

Kahve falında pazardan mantar almak çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye delalettir.

Kahve falında pazardan mantar almak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan veya sizden fazlaca talepleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında pazarda mantar görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında pazardan mantar almak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına inanılır.

Kahve falında mantar satın almak hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mantar toplamaya gitmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mantar yemek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük mantar toplamak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında kafada mantar görmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına işarettir.

Kahve falında elde mantar görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir