AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan erik almak

Kahve falında pazardan erik almak

Kahve falında pazardan erik almak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, endişelerini silip atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan erik almak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak için yaptığınız bazı sorgulamalarınız veya çalışmalarınız esnasında hızını kesen durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında pazardan erik almak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalettir.

Kahve falında pazarda mısır görmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işaret eder.

Kahve falında pazarı görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına işarettir.

Kahve falında kıyafet pazarı görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında pazar günü görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında pazarda incir görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında pazar kurulduğunu görmek kendi işinin sahibi olacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında pazardan patates almak başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir