AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda yürümek

Kahve falında pazarda yürümek

Kahve falında pazarda yürümek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, zayıflayacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında pazarda yürümek gördüyseniz:

  • Uğraşmanız gereken çok sayıda şey olsa da, aslında en çok neye odaklanmanız gerekiyorsa ona odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında pazarda yürümek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında pazar arabası görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında peynir pazarı görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında pazarda dolaşmak kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazarda görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında pazardan eşya almak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalettir.

Kahve falında pazardan sogan almak kısmetin ve talihin açılacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çarşı pazar görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir