AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz top lahana görmek

Kahve falında beyaz top lahana görmek

Kahve falında beyaz top lahana görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, hakkıyla kazanca, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz top lahana gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemenizde fayda var.

Kahve falında beyaz top lahana görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında top lahana görmek huzursuz olacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana yemek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında beyaz lahana toplamak helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz lahana pişirmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz lahana dolması görmek makamının artacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz lahana turşusu yemek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz lahana sarması yemek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir