AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz lahana sarması görmek

Kahve falında beyaz lahana sarması görmek

Kahve falında beyaz lahana sarması görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, fal sahibinin muradına ereceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz lahana sarması gördüyseniz:

  • İçinizdeki sanatçıyı dışarı çıkarabilirsiniz.

Kahve falında beyaz lahana sarması görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana sarması yemek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında lahana sarması görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında lahana sarma görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Kahve falında lahana sarması yediğini görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında lahana sarma yemek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında lahana sarması sarmak darlık ve yokluk çekmeyeceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında lahana sarması yapmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir