AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda muz görmek

Kahve falında pazarda muz görmek

Kahve falında pazarda muz görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, bolluk ve bereketin artacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda muz gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da ilişkilerinize karışmaya çalışan veya hakkınızda dedikodular üreten kişiler olabilir.

Kahve falında pazarda muz görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yönetici makamına geleceğine delalettir.

Kahve falında pazardan muz almak çok büyük fırsatları kaçıracağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında muz koparıp yemek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye muz vermek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işaret eder.

Kahve falında büyük muz görmek anlaşmalardan cayılacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muz toplamak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda muz görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz muz çorap giymek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir