AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda muz görmek

Kahve falında çok sayıda muz görmek

Kahve falında çok sayıda muz görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işaret eder.

Kahve falında çok sayıda muz gördüyseniz:

  • Problemler, tartışmalar veya kopuşlar söz konusu olabilir.

Kahve falında çok sayıda muz görmek başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında muz tartmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında daldan muz koparmak onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında soyulmuş muz görmek sorunlarının günden güne artacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymun ve muz görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında portakal ve muz görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına alamet eder.

Kahve falında muz dalı görmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine inanılır.

Kahve falında kurtlanmış muz görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir