AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz toplamak

Kahve falında muz toplamak

Kahve falında muz toplamak kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, yaşam refahının düşeceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, darda kalacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında muz toplamak gördüyseniz:

  • Yeni yollar aramalısınız.

Kahve falında muz toplamak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan muz toplamak dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, ruhunun şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muz topladığını görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına yorulur.

Kahve falında muz toplamak yemek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muz ağacından muz toplamak her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabında muz görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş muz görmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine işaret eder.

Kahve falında sarı muz görmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir