AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan muz almak

Kahve falında pazardan muz almak

Kahve falında pazardan muz almak sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan muz almak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, aniden harekete geçmekten veya ani kararlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında pazardan muz almak hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine delalet eder.

Kahve falında pazarda muz görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olgun muz yemek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Kahve falında muz çilek görmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında muz istemek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kararmış muz görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, bereketli yağmurlara inanılır.

Kahve falında muz ağacı dikmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında muz kabukları görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir