AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük muz görmek

Kahve falında büyük muz görmek

Kahve falında büyük muz görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine yorulur.

Kahve falında büyük muz gördüyseniz:

  • Format alışılmadık olsa da, sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında büyük muz görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ceviz ve muz görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında muz yediğini görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında bozuk muz görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ezik muz görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında muz ağacından muz yemek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına delalettir.

Kahve falında muz satın almak ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kiraz ve muz görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir