AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye muz vermek

Kahve falında ölüye muz vermek

Kahve falında ölüye muz vermek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına delalettir.

Kahve falında ölüye muz vermek gördüyseniz:

  • Haklarınızı savunmanız gereken durumlar oluşabilir.

Kahve falında ölüye muz yedirmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden muz almak attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına inanılır.

Kahve falında ölüye muz vermek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muz istemek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, yaşadığı stresin biteceğine delalettir.

Kahve falında büyük muz görmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine işaret eder.

Kahve falında muz satmak alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında buzdolabında muz görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına inanılır.

Kahve falında muz ve nar görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir