AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz koparıp yemek

Kahve falında muz koparıp yemek

Kahve falında muz koparıp yemek mal ve para biriktireceğine, kısmetlerinden olacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muz koparıp yemek gördüyseniz:

  • Ay bazı duygusal taşmalara sebep olabilir.

Kahve falında oruçlu iken muz yemek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan muz koparıp yemek eldeki imkanların giderek azalacağına, dertlerin dermanının bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında muz yemek görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında kurtlu muz yemek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı muz yemek kırgınlıkların sona ereceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına işarettir.

Kahve falında cürük muz yemek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulur.

Kahve falında muz ağacından muz yemek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, şöhret elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalından muz yemek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir