AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda dolaşmak

Kahve falında pazarda dolaşmak

Kahve falında pazarda dolaşmak keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, zor günlerin geride kalacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına tabir olunur.

Kahve falında pazarda dolaşmak gördüyseniz:

  • Sizden bazı bilgileri saklayan kişiler olabilir.

Kahve falında çarşı pazar dolaşmak kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pazarda dolaşmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında pazar yerinde dolaşmak her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında pazarı dolaşmak bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla dolaşmak büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında kabenin etrafında dolaşmak yeni başlangıçların yapılacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arazide dolaşmak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında yorganla dolaşmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir