AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarı dolaşmak

Kahve falında pazarı dolaşmak

Kahve falında pazarı dolaşmak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, beklentilerine ulaşacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, çok yorulacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarı dolaşmak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki hassasiyetinizi belirtmeniz veya bazı konularda biraz sabırlı olmanız problemlerin devlet meselesi haline gelmesini engelleyebilir.

Kahve falında çarşı pazar dolaşmak istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalettir.

Kahve falında pazarda dolaşmak çok sıkıntı çekeceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına alamet eder.

Kahve falında pazarı dolaşmak uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pazar yerinde dolaşmak farklı kişilerle tanışacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle dolaşmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabısız çorapla dolaşmak çok iyi kazançlar elde edileceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına işarettir.

Kahve falında gece sokakta dolaşmak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar dolaşmak üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir