AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazar yerinde dolaşmak

Kahve falında pazar yerinde dolaşmak

Kahve falında pazar yerinde dolaşmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında pazar yerinde dolaşmak gördüyseniz:

  • Dinlemenizde fayda var.

Kahve falında pazar yerinde dolaşmak hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında pazar yerinde gezmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında çarşı pazar dolaşmak iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, iyi geçineceğine rivayet eder.

Kahve falında pazarda dolaşmak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına işarettir.

Kahve falında pazarı dolaşmak işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin yerinde olmadığını görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına işarettir.

Kahve falında iş yerinden çıkmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir