AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla dolaşmak

Kahve falında arkadaşla dolaşmak

Kahve falında arkadaşla dolaşmak zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, aile hayatında sevinileceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla dolaşmak gördüyseniz:

  • Fonksiyonel olmayan işler veya anlaşmalar sorun yaratabilir.

Kahve falında arkadaşlarla dolaşmak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşla dolaşmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada dolaşmak kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında karanlıkta dolaşmak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, karanlıkların aydınlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle el ele dolaşmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında markette dolaşmak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, geçineceğine yorulur.

Kahve falında sokakta dolaşmak her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında mağaza dolaşmak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir