AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin etrafında dolaşmak

Kahve falında kabenin etrafında dolaşmak

Kahve falında kabenin etrafında dolaşmak falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, uzak bir yola gidileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabenin etrafında dolaşmak gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla iş veya sorumluluk almış olmanız verimi düşürebilir ya da hatalara neden olabilir.

Kahve falında kabenin etrafında dolaşmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında caminin etrafında dolaşmak hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işarettir.

Kahve falında cami etrafında dolaşmak üzüntülerinin son bulacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kabenin etrafında su görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kabeyi dolaşmak beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kabede dolaşmak bol kazanç elde edileceğine, önemli sorumluluklar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin etrafında ateş görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında suyla etrafı yıkamak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir