AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazar yapmak

Kahve falında pazar yapmak

Kahve falında pazar yapmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına yorulur.

Kahve falında pazar yapmak gördüyseniz:

  • Kazanamayacağınız tartışmalara girmemenizde fayda var.

Kahve falında pazar yapmak parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında pazardan alışveriş yapmak dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında pazarda alışveriş yapmak başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında pazarda satış yapmak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine inanılır.

Kahve falında kumaş pazarı görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında pazardan beyaz lahana almak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında pazarda patates görmek musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında pazardan külot almak kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir