AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumaş pazarı görmek

Kahve falında kumaş pazarı görmek

Kahve falında kumaş pazarı görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, refah düzeyinin düşeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumaş pazarı gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız durumunda tecrübelerinizden öğreneceğiniz çok şey var.

Kahve falında kumaş pazarı görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında deri kumaş görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında yırtık kumaş görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipek kumaş almak canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kumaş pantolon giymek bazı kimselere haksızlık edeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı kadife kumaş görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kumaş görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eteklik kumaş almak işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir