AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda satış yapmak

Kahve falında pazarda satış yapmak

Kahve falında pazarda satış yapmak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, ona kol kanat gereceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında pazarda satış yapmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenize ya da rahatlamanıza katkısı olabilecek yenilikler yapılabilir.

Kahve falında pazarda satış yapmak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işyerinde satış yapmak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işarettir.

Kahve falında çok satış yapmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakkalda satış yapmak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkanda satış yapmak farklı sosyal ortamlara gireceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına inanılır.

Kahve falında satış yapmak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine yorulur.

Kahve falında satış yaptığını görmek zengin bir hayat sürüleceğine, başının derde gireceğine inanılır.

Kahve falında pazarda alışveriş yapmak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir