AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda alışveriş yapmak

Kahve falında pazarda alışveriş yapmak

Kahve falında pazarda alışveriş yapmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, imkânsızı başaracağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında pazarda alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınız şu an ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında pazarda alışveriş yapmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında pazardan alışveriş yapmak size başarı getirecek adımlar atmanıza, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan alışveriş yaptığını görmek insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında pazarda alışveriş yaptığını görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında market alışverişi yapmak üzüntüden sonra ferahlamaya, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çingeneden alışveriş yapmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet eder.

Kahve falında evlilik için alışveriş yapmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine yorulur.

Kahve falında veresiye alışveriş yapmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir