AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarda patates görmek

Kahve falında pazarda patates görmek

Kahve falında pazarda patates görmek geçmişini arkada bırakacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, hayır dualarına nail olacağına, işlerin canlanacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında pazarda patates gördüyseniz:

  • Bir yandan harekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Kahve falında pazarda patates görmek onlara karşı zafer kazanacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında pazardan patates almak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında pazarda gezmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine delalettir.

Kahve falında pazar kurulduğunu görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kalabalık pazar yeri görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, işlerinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumaş pazarı görmek zor zamanlar yaşayacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına delalettir.

Kahve falında pazardan şeftali almak dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazardan biber almak verilen sözlerin yerine getirileceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir