AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan alışveriş yapmak

Kahve falında pazardan alışveriş yapmak

Kahve falında pazardan alışveriş yapmak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı planların üzerinden geçme veya bazı düzenlemeleri yenileme ihtiyacı doğabilir.

Kahve falında pazardan alışveriş yapmak büyük zararlardan kurtulacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına yorulur.

Kahve falında pazarda alışveriş yapmak manevi olarak çökmekle kalmayacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan alışveriş yaptığını görmek onu darda bırakmayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda alışveriş yaptığını görmek verilen emeğin boşa gideceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dükkanda alışveriş yapmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında babayla alışveriş yapmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında annemle alışveriş yapmak elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle alışveriş yapmak maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir