AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan külot almak

Kahve falında pazardan külot almak

Kahve falında pazardan külot almak ileride çok zengin biri olacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında pazardan külot almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin yeterince akıllı olmadığını düşünerek, kendinizi buna göre karşılık vermek, tepki göstermek ya da hareket etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında pazardan külot almak fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni külot almak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kirli külot görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında külot aldığını görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ince külotlu çorap görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında külot giymemek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan külodu görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında bayan külotu görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir