AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronunun sarıldığını görmek

Kahve falında patronunun sarıldığını görmek

Kahve falında patronunun sarıldığını görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, parasız kalmaya, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında patronunun sarıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sessizliği veya size tepki vermeden kendi işleriyle uğraşıyor görüntüsünü detaylandırmanızda fayda var.

Kahve falında patronla sarılmak yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronunun sarıldığını görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronuna sarılmak kafa olarak daha rahat edileceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronla yürümek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şirket patronunu görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işaret eder.

Kahve falında patronundan tokat yemek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, takdir edilen kişi olacağına işarettir.

Kahve falında patronun güldüğünü görmek hayatın temposunun yükseleceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında patron karısını görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir