AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla yürümek

Kahve falında patronla yürümek

Kahve falında patronla yürümek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında patronla yürümek gördüyseniz:

  • En ufak şeyi dahi büyütmeye devam etmeniz durumunda, stratejik anlamda çok büyük hatalar yapma riskiniz artabilir.

Kahve falında patronla yürümek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, rızkın genişlemesine işarettir.

Kahve falında patronla el ele yürümek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronunu hasta görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eski patronla kavga etmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına işarettir.

Kahve falında patrondan bozuk para almak ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronu iyi görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patrondan korkmak sermaye elde edeceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında patronumu görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir