AnaSayfa / Genel / Kahve falında şirket patronunu görmek

Kahve falında şirket patronunu görmek

Kahve falında şirket patronunu görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında şirket patronunu gördüyseniz:

  • Yakında, romantik veya sevgi dolu ilişkiler açısından olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında şirket patronu görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında şirket patronunu görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında şirket sahibi olduğunu görmek umutların yıkılacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Kahve falında çalıştığı şirketi görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında şirket kurmak karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, işinden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük şirket görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şirket görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına rivayet eder.

Kahve falında şirket arabası görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, kazancının bereketleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir