AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronundan tokat yemek

Kahve falında patronundan tokat yemek

Kahve falında patronundan tokat yemek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında patronundan tokat yemek gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında patrondan tokat yemek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, işlerinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında patronundan tokat yemek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına işarettir.

Kahve falında kaynanadan tokat yemek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından tokat yemek uzun bir hayat yaşayacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliden tokat yemek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinden tokat yemek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına delalettir.

Kahve falında hocadan tokat yemek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına inanılır.

Kahve falında eşten tokat yemek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir