AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun güldüğünü görmek

Kahve falında patronun güldüğünü görmek

Kahve falında patronun güldüğünü görmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, başarılarının azalacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronun güldüğünü gördüyseniz:

  • Rakipler veya arkadaşlar kan ter içinde merdivenlerin ilk basamaklarında olmasına rağmen, siz teras düzenlemesi yapmak üzere çatıyı teftişte olabilirsiniz.

Kahve falında patronla gülmek ahiret inancına göre yaşanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işaret eder.

Kahve falında patronun güldüğünü görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, hasta ise şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında ölürken gülmek kazanç ve kar getireceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına işaret eder.

Kahve falında ölen insanın güldüğünü görmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, makam edineceğine rivayet eder.

Kahve falında espri yapıp gülmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, bilgilerle donanacağına inanılır.

Kahve falında güldüğü görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sürekli gülmek elinden gelen herşeyi yapacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının sana güldüğünü görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, yeni bir ortama girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir