AnaSayfa / Genel / Kahve falında patron karısını görmek

Kahve falında patron karısını görmek

Kahve falında patron karısını görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, sıkıntılar son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patron karısını gördüyseniz:

  • Ara yol arayışı sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında patron karısını görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patron karısı görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronla kavga ettiğini görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patrondan para almak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında patrondan altın almak hayatının güzelliklerle dolacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında patronun arabasını görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında patronunu öptüğünü görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir