AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronuna sarılmak

Kahve falında patronuna sarılmak

Kahve falında patronuna sarılmak rızık eksikliği yaşayacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, aklına giren şeytana uyacağına tabir olunur.

Kahve falında patronuna sarılmak gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmalar yapabilir ya da eski veya unutulmuş bir projeyi canlandırabilirsiniz.

Kahve falında patronuna sarılmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine inanılır.

Kahve falında patronunun sarıldığını görmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronla sarılmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patrondan bozuk para almak ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında patronlarını görmek barış ve sevgi içinde olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine yorulur.

Kahve falında çalıştığı patronunu görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına inanılır.

Kahve falında eski patronunuzu görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronun değiştiğini görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir