AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla sarılmak

Kahve falında patronla sarılmak

Kahve falında patronla sarılmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronla sarılmak gördüyseniz:

  • O zaman çok daha başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında patronla sarılmak yeni siparişler alacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronunun sarıldığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine yorulur.

Kahve falında patronuna sarılmak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına işarettir.

Kahve falında patrondan kaçmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine delalettir.

Kahve falında patrondan hediye almak nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patrondan zam almak yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patron oğlu görmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronla gülmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir