AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronunun öptüğünü görmek

Kahve falında patronunun öptüğünü görmek

Kahve falında patronunun öptüğünü görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hedeflerine yaklaşacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronunun öptüğünü gördüyseniz:

  • Tavırlarınızın doğru veya yanlış olmasını ruh durumunuz etkileyecek.

Kahve falında patronu öpmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, esenlik içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronuyla öpüşmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına yorulur.

Kahve falında çalıştığı patronunu görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalettir.

Kahve falında patronla el ele tutuşmak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patronuyla yemek yemek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronun ailesini görmek rahat bir hayata adım atacağına, ölümcül hastalıklara işaret inanılır.

Kahve falında patronun değiştiğini görmek yeni girişimlerde bulunacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işaret eder.

Kahve falında kendi patronunu görmek fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir