AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun ailesini görmek

Kahve falında patronun ailesini görmek

Kahve falında patronun ailesini görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, yaşama dört elle sarılacağına, hayatının iyileşeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında patronun ailesini gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarfetmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Kahve falında patronun ailesini görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında patronuyla kavga etmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronu öpmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında patronunu dövmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski patronun elini öpmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında patronu güler yüzlü görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Kahve falında patron elini tutmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, yarınlarına inanacağına tabir olunur.

Kahve falında patronuyla kucaklaşmak yetki sahibi olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir