AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronu öpmek

Kahve falında patronu öpmek

Kahve falında patronu öpmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında patronu öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilerle fikir çatışması yaşayabilirsiniz.

Kahve falında patronun elini öpmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patron eli öpmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski patronun elini öpmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine delalettir.

Kahve falında patron öpmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, üzüntülerinin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında patronu öpmek neşenin yerine geleceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronunun elini öpmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronunu öpmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın patron görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, çıkmaza gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir