AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronuyla yemek yemek

Kahve falında patronuyla yemek yemek

Kahve falında patronuyla yemek yemek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında patronuyla yemek yemek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi, yaşadığınız çevreyi veya kariyerinizi ilgilendiren yeni planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında patronla yemek yediğini görmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında patrondan azar yemek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski patronla yemek yemek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında patronundan tokat yemek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında patronla yemek yemek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında patronuyla yemek yemek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, tecrübe sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patrondan tokat yemek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patrondan fırça yemek yüzünün hep güleceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir