AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun değiştiğini görmek

Kahve falında patronun değiştiğini görmek

Kahve falında patronun değiştiğini görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, zor zamanların geride kalacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında patronun değiştiğini gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutabileceğinizden büyük sözler verebilirsiniz.

Kahve falında patronun değiştiğini görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine alamet eder.

Kahve falında patronla tartışmak onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında patronu dövmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine rivayet eder.

Kahve falında patron koltuğuna oturmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında patronla sohbet etmek hayatının yolunda gideceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronunu öpmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında patronunun elini öpmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında patrondan azar işitmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir