AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronuyla öpüşmek

Kahve falında patronuyla öpüşmek

Kahve falında patronuyla öpüşmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine delalet eder.

Kahve falında patronuyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Eviniz, mal varlıklarınız veya ailenizle ilgili ilginç olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında patronunun ağladığını görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına delalettir.

Kahve falında patronla kahve içmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına işaret eder.

Kahve falında patronu tarafından öpülmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında patrondan ekmek almak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına rivayet eder.

Kahve falında patron öpmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalettir.

Kahve falında patronunun evlendiğini görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronundan övgü almak geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronla telefonda konuşmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir