AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronunun ağladığını görmek

Kahve falında patronunun ağladığını görmek

Kahve falında patronunun ağladığını görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, kendi geleceğine, nimetin ve kazancın artacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine işarettir.

Kahve falında patronunun ağladığını gördüyseniz:

  • Öyleyse bunu kullanın.

Kahve falında patronun ağladığını görmek fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında patronunun ağladığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında patronunu konuşmak bilge ve alim kimse haline geleceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patron hanımı görmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronu yatakta görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında patronu öpmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına inanılır.

Kahve falında patronuyla evlendiğini görmek onlara hayrının dokunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında patronunun öptüğünü görmek saygınlığına da saygınlık katacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir