AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronunu konuşmak

Kahve falında patronunu konuşmak

Kahve falında patronunu konuşmak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronunu konuşmak gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık içeren konular, iniş çıkışlı durumlar, anlaşmalar veya düzenlemeler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski patronla konuşmak hayırlı işlere imza atacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında patronuyla konuşmak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, yeni bir hayat kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronuyla telefonda konuşmak evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, beğenilen işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında patronla konuşmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronunu konuşmak iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına yorulur.

Kahve falında patronla telefonda konuşmak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronlarla konuşmak uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir