AnaSayfa / Genel / Kahve falında patron hanımı görmek

Kahve falında patron hanımı görmek

Kahve falında patron hanımı görmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında patron hanımı gördüyseniz:

  • Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Kahve falında patron hanımı görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında patronun hanımını görmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hanımın öldüğünü görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cumhurbaşkanı hanımını görmek dik durmaya çalışacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen hanımını görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında kendi hanımıyla evlenmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında amca hanımını görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında başbakan hanımı görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir