AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronuyla evlendiğini görmek

Kahve falında patronuyla evlendiğini görmek

Kahve falında patronuyla evlendiğini görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, geniş bir ev satın alacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında patronuyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Yardımlaşma aktivitelerinde bulunan kişiler çabalarının boşa gitmediğini görebilirler.

Kahve falında patronla evlendiğini görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronunun evlendiğini görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, uykusuz geceler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronuyla evlenmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına alamet eder.

Kahve falında patronun evlendiğini görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronla evlenmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronuyla evlendiğini görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini patron olarak görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronla sohbet etmek masa başı bir işe gireceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir