AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronu yatakta görmek

Kahve falında patronu yatakta görmek

Kahve falında patronu yatakta görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, çok kötü günler geçireceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, işlerinde berekete kavuşacağına, iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında patronu yatakta gördüyseniz:

  • Başarılı olmak için gerekli yeteneğe fazlasıyla sahipsiniz.

Kahve falında patronu yatakta görmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında patronla otobüse binmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına delalet eder.

Kahve falında kendi patronunu görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronun babasını görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine delalettir.

Kahve falında şirket patronunu görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına işaret eder.

Kahve falında patrondan hediye almak hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iş patronunu görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Kahve falında patronuyla öpüştüğünü görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir