AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun ağladığını görmek

Kahve falında patronun ağladığını görmek

Kahve falında patronun ağladığını görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, başarıya ulaşacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, uzak bir yola gidileceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında patronun ağladığını gördüyseniz:

  • Bir süredir kafanızı karıştıran konularda kalbinizin sesine kulak vermeniz sizi doğru yere taşıyabilir.

Kahve falında patronunun ağladığını görmek getirisi çok olan işler yapacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalettir.

Kahve falında patronun ağladığını görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayan patron görmek başarılı ve kazançlı olacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronu hasta görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kırılan kalplerin barışacağına delalet eder.

Kahve falında patronun oğlunu görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronla namaz kılmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında patrondan zam istemek neşesini ve huzurunu yitireceğine, acı tecrübeler edineceğine yorulur.

Kahve falında ölen patronu görmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, dünyasının iyileşmesine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir