AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronunu hamile görmek

Kahve falında patronunu hamile görmek

Kahve falında patronunu hamile görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, en yüksek makamlara oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronunu hamile gördüyseniz:

  • Uzun vadeli yatırımlar yapmak, iş birlikleri içerisine girmek ya da borçlanmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında patronu hamile görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında patronunu hamile görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında patronun güldüğünü görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına yorulur.

Kahve falında patronun koluna girmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronuna aşık olmak emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında eski patronla çalışmak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında patron tarafından azarlanmak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında patron öpmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir