AnaSayfa / Genel / Kahve falında patron tarafından azarlanmak

Kahve falında patron tarafından azarlanmak

Kahve falında patron tarafından azarlanmak çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, işinde zarar edeceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patron tarafından azarlanmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, paylaşacağınız bilgiler veya diğerleri için zaman harcamanızın şimdi veya sonra karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında patron tarafından azarlanmak elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına tabir olunur.

Kahve falında patrondan azar işitmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patronundan azar işitmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine delalet eder.

Kahve falında patrondan azar yemek yollarını ayıracağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkası tarafından azarlanmak hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından azarlanmak yenileneceğine ve can bulacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baba tarafından azarlanmak en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği tarafından azarlanmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, gelir kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir