AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski patronla çalışmak

Kahve falında eski patronla çalışmak

Kahve falında eski patronla çalışmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski patronla çalışmak gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edebilecek bir olay onun sizden uzaklaşmasına neden olabilir.

Kahve falında eski patronla çalışmak yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında patronla çalışmak ters giden durumların düzeltileceğine, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski patronunuzu görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında eski patrondan para almak sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine inanılır.

Kahve falında eski patrondan iş teklifi almak çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski patronla kavga etmek rahat bir hayata sahip olmaya, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulur.

Kahve falında eski patronla yemek yemek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir