AnaSayfa / Genel / Kahve falında patron öpmek

Kahve falında patron öpmek

Kahve falında patron öpmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, güvensizliğini yeneceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sorunlar altında ezileceğine inanılır.

Kahve falında patron öpmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren karışıklıklar, problemler ya da şaibeli durumlar iyice ön plana çıkabilir, kaynama noktasına gelebilir.

Kahve falında patronunun elini öpmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronunu öpmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine delalettir.

Kahve falında eski patronun elini öpmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında patron öpmek resmi bir göreve getirileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronu öpmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patron eli öpmek geçici olarak rahatsızlanacağına, borçlarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında patronun elini öpmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronu misafir etmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir