Kahve falında patronuna aşık olmak

Kahve falında patronuna aşık olmak illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, sağlık ve şifa bulacağına, sermayesinin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında patronuna aşık olmak gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığın için olaylar öncelikle sana hoş olmayan sürprizler gibi geliyor.

Kahve falında patronuna aşık olmak sıkıntıların azalacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında patronun aşık olduğunu görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında patrondan kaçmak maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, işinde büyük başarılar alacağına delalet eder.

Kahve falında patronun ailesini görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Kahve falında patronun evine gitmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patrondan korkmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski patronundan para almak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında patron tarafından işten çıkarılmak yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, zaman bulmakta zorlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir